Trainersposten seizoen 2018-2019

Maandag 18 december 2017

SEH is er inmiddels weer in geslaagd de 10 'hoofd'- jeugd trainers te benoemen voor alle eerste selectieteams van de jeugdopleiding. 

J019-1: Harry Veldhuis; gaat inmiddels zijn 5e seizoen in bij het hoogste jeugdteam en doet dat altijd op zijn eigen enthousiaste wijze en met veel praktische ervaring. 

J017-1: Gerben Bleumink; onze man uit Wezep heeft zich deze groep al snel eigen gemaakt en gaat ook komend seizoen -zijn 2e bij SEH - met veel vertrouwen tegemoet en enige inbreng uit een andere keuken werkt zeker positief. 

J015-1: Tijmen Rekers; is als trainer uitstekend geschikt voor deze leeftijds groep (het wordt zijn 4e seizoen) en de educatieve Nunspeter doet dit altijd met veel overgave, kunde en de nodige inspiratie.

 J013-1: Jan Willem Hanekamp; inmiddels onze vaste kracht bij deze groep en brengt de jeugd de nieuwe stap van een klein veld naar een groot veld met zijn kennis en ervaring op een duidelijke wijze over. 

J012-1: Jens Rorije (selectiespeler); heeft dit jaar bewezen het trainersvak bij de 011 ook in de vingers te hebben en is gedreven en dan ook de gewenste trainer voor deze leeftijdsgroep. 

J011-1 : Sander Draaijer ( selectiespeler); kan als de beste met deze groep omgaan en dat mede vanwege zijn goede voetbaltechniek en dus een prima voorbeeld. 

J010-1: Jan van Egteren; onze techniektrainer onderbouw gaat in principe deze groep zelf volledig trainen en wie zou dat beter kunnen dan hijzelf.

J09-1 : Jochem Tellegen en Luuk Wolf; dit zijn onze benjamins als trainer en kunnen door hun eigen vaardigheid en enthousiasme dit team zeker verder brengen. 

J08-1 en J07-1 ( de Veldhuis FL) : Jan van Egteren met zijn assistenten; zij gaan dit opnieuw op de hun vertrouwde wijze oppakken.

J06 en J05 ( de mini) : Michiel de Gooijer en Richard Thijssen ( selectiespelers) ; zij hebben nu al de aller jongste groep in handen en dat zal ook komend seizoen zo zijn. 

Met alle overige jeugdtrainers zijn we in contact om ook in het nieuwe seizoen weer een jeugdteam te willen gaan trainen, omdat niet alleen de eerste teams, maar zeker ook de tweede teams en lagere teams erg belangrijk zijn voor de jeugdopleiding van de club als geheel. 

Als SEH zijn we dan ook verheugd dat nu al de eerste ( prestatie) selectieteams weer bemand zijn en de trainers een vervolg geven aan hun trainers loopbaan bij SEH en wensen hun nu al veel plezier en mogelijk ergens een sportief succes.