Spaar voor jezelf én de club met ClubFund

Donderdag 30 november 2017

Altijd al eens willen ontbijten met een mok met je eigen foto en het logo van SEH? Of in plaats van de beste voetballers ter wereld een poster van jezelf boven je bed willen hebben? Dat kan binnenkort! Plus van den Hoven en verschillende sportverenigingen in de gemeente Heerde, waaronder SEH, starten in februari 2018 met een nieuwe spaaractie, waarbij je voor jezelf én de club spaart.

De actie loopt via ClubFund.nl. Zij zorgen ervoor dat er echte fanartikelen verkrijgbaar zijn van je club: een mok, poster, broodtrommel, stickervel, placemat en ga zo nog maar even door. Producten die je wilt hebben, zeker als je daarmee ook nog eens SEH steunt.

Plus van den Hoven start de actie op 19 februari. Tijdens de negen daaropvolgende weken krijgen supporters, leden, fans en alle anderen bij iedere tien euro een spaarzegel. Daar hoort ook een code bij, die online op een persoonlijke fanshop is in te voeren. Met de spaarpunten is het mogelijk om de verschillende producten zonder bijbetaling te bestellen. Halverwege mei kunnen de bestelde artikelen worden opgehaald. Dan krijgt SEH ook een bedrag, want per spaarpunt gaat er een bijdrage rechtstreeks naar de vereniging. Daarnaast zijn er prijzen voor de spelers en teams met de meeste punten. Verdere informatie is te lezen in dit pdf-document.

Een leuke actie, waar wij als SEH graag aan meedoen! Maar voordat het gaat gebeuren moet er nog wel het één en ander plaatsvinden. Zo komt er een professionele fotograaf naar ons sportpark om iedereen op de foto te zetten, zodat de producten gemaakt kunnen worden. Dit gaat gebeuren op de volgende momenten:

- Zaterdag 13 januari van 9.00 tot 13.00 uur

- Zaterdag 20 januari van 9.00 tot 12.00 uur

Belangrijk is dat zoveel mogelijk leden op de foto gaan, want naast individuele foto’s worden er ook teamfoto’s gemaakt. Mocht jij of je ouders geen boodschappen doen bij de Plus, doe dan alsnog mee met de foto’s voor de teamgenoten die wél deelnemen aan de actie. Overigens is het ook mogelijk voor niet-spelende leden om aan deze actie deel te nemen. En voor leden die niet op de foto willen: producten met alleen een logo bestellen behoort ook tot de opties.

Het is belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen meedoen aan de actie. Want, zoals gezegd: je spaart niet alleen voor jezelf, maar ook voor de club! En die kans willen we zeker niet aan ons voorbij laten gaan.

Zodra er meer informatie over deze actie beschikbaar is laten we dit uiteraard weten. De leiders van alle teams krijgen binnenkort nog een mail met wat aanvullende info, zoals op welke dag en hoe laat de verschillende teams worden verwacht voor het maken van de foto’s. Ook krijgt ieder lid later nog een actiefolder waarin netjes staat uitgelegd hoe alles werkt.