SEH neemt afscheid van hoofdsponsor

Maandag 22 mei 2017

Vlak voor de wedstrijd tussen SEH 1 en VSCO’61 1 werd er stil gestaan bij het afscheid van de loyale en actieve hoofdsponsor van SEH, Houtman Transport BV. Na liefst 15 jaar heeft het bedrijf kenbaar gemaakt te willen stoppen als hoofdsponsor van de voetbalvereniging. SEH kon niet anders dan haar grote dank uitspreken voor de steun en support die het al die tijd kreeg van Houtman.

Vlak voor de laatste competitiewedstrijd van de eerste selectie dit seizoen werd nog even stil gestaan bij het afscheid. Herman Zwerver en Gert Toorn bedankten namens de sportclub directeur Gerrit van der Maten voor alle jaren dat zijn bedrijf de hoofdsponsor is geweest en gaven hem daarvoor een blijk van waardering.

SEH is blij dat Houtman Transport BV nog wel op een andere manier verbonden blijft aan de voetbalvereniging. Inmiddels heeft PLUS Van den Hoven - Heerde door middel van een meerjarige overeenkomst zich als nieuwe hoofdsponsor aan SEH verbonden.

Niet alleen van de hoofdsponsor werd afscheid genomen voor de wedstrijd. Voorzitter Barend de Ruiter bedankte selectiespelers Rick van Ommen, Erik Barneveld en Johan Farenhorst voor bewezen diensten. Ook voor de technische leden Rene van Ginkel en Jan van Ommen was het hun laatste competitiewedstrijd.