Kampioenen SEH gehuldigd

Dinsdag 16 mei 2017

In de rust van wedstrijd tussen de eerste selecties van SEH en VSCO’61 van afgelopen zaterdag zijn een drietal teams in het zonnetje gezet. De ploegen waren kampioen geworden en inmiddels is traditie dat daar een huldiging bij hoort.

SEH JO9-3 (voorheen F3) werd kampioen door in Hattem te winnen van Hatto Heim met liefst 1-8! Het team bleef daardoor ongeslagen in de voorjaarscompetitie.

SEH JO11-5 (voorheen E5) moet komende zaterdag nog een wedstrijd spelen, maar het kampioenschap kan al niet meer mis nadat het team met 1-5 wist te winnen van Go Ahead Kampen. Het was een echte kampioenswedstrijd, want ook de thuisploeg kon bij winst nog eerste worden in de competitie. Mochten de jongens van JO11-5 zaterdag thuis ook winnen van Dos Kampen, dan hebben ze het maximale aantal punten behaald! De wedstrijd begint half 11 op sportpark De Eeuwlanden.

Tot slot werd ook SEH JO11-1 (voorheen E1) afgelopen zaterdag kampioen in de 1e klasse. Een knappe prestatie, mede omdat vroeg in het seizoen al werd verloren van directe concurrent Berkum. Het team herpakte zich en won daarna op overtuigende wijze de rest van de wedstrijden. Met als toetje de uitwinst bij CSV’28 uit Zwolle (0-7).

De drie teams kwamen onder luid gejuich van supporters, familie en andere bekenden het veld op, waar nog de nodige plaatjes werden geschoten.

Overigens kunnen er nog een paar teams kampioen worden. Dat geldt bijvoorbeeld voor SEH JO11-4 (voorheen E4), die zaterdag de laatste wedstrijd speelt. Het team moet dan zelf winnen van Sportclub Deventer en hopen dat concurrent SVI punten laat liggen.

Daarnaast is het tweede elftal actief in de nacompetitie voor promotie. De eerste wedstrijd in een tweestrijd met het derde elftal van VSCO’61 uit Oosterwolde is al geweest. De ploeg van trainer William Bijsterbosch verloor met 4-1. Vanavond is de return in Heerde. Aanvang van dat duel is 19:30 uur. Komt allen kijken!