Start damesvoetbal bij SEH

Dinsdag 14 maart 2017

Het is eindelijk zover! In het nieuwe seizoen start SEH met een damesseniorenteam. Nu in alle leeftijdscategorieën de meiden goed vertegenwoordigd zijn, is het tijd voor een volgende stap.

Voor de vereniging is dit belangrijk, omdat de meiden na het doorlopen van alle jeugdteams dan bij de vereniging kunnen blijven. Zo kunnen zij blijven doen wat zij het allerleukst vinden: voetbal! 

Het meidenvoetbal is met zo'n 90 speelsters een serieuze tak binnen de vereniging. SEH heeft er alle vertrouwen in dat er ook voor het damesvoetbal voldoende belangstelling is.

Heb je zin om te komen voetballen? Ervaring is niet vereist, enthousiasme wel. Schroom niet en meld je aan via www.vvSEH.nl!  

Eerst eens kennismaken en vrijblijvend een training meemaken kan natuurlijk ook. Elke eerste maandag van de maand is er een open training voor dames/meiden van 17 jaar en ouder (aanvang 20.00 uur). Aanmelden hoeft niet, je bent van harte welkom op sportpark De Eeuwlanden.

 Ook in de andere teams is er altijd plek voor nieuwe speelsters. Heb je belangstelling en wil je een keer mee trainen? Neem dan contact op met Gerda Wensink via gerda.wensink@upcmail.nl.