SEH JO17-1 gaat voor top vijf

Dinsdag 14 maart 2017

Inmiddels is ook het voorjaarsseizoen weer gestart voor SEH JO17-1. Het team dat onder leiding staat van trainer/coach Gerlof Logtenberg staat momenteel zesde in de 2e klasse 01 na de recente nederlaag op eigen veld tegen KCVO, maar heeft als doelstelling een plek bij de top vijf.

De B1 groep is gestart met slechts 5 tweedejaars B-spelers, en daarnaast 11 spelers uit de C-jeugd.

De najaarscompetitie verliep wat wisselvallig met in het begin onnodig puntverlies tegen KHC, KCVO en CSV maar daarnaast ook weer prima overwinningen tegen WZC en WHC. Zeker de C-spelers hebben zich snel aangepast op dit B-niveau.

Het team bestaat uit de talentvolle keeper Ties, de verdediging met het fysiek sterke en opbouwende duo Rowin en Robin en aan de zijkanten de mandekkers Jeroen, Gerjon, Bram en vaste stand-inn Luuk.

Het middenveld bestaat uit de ijzersterk voetballende Matijs, technicus Dylan, de handige Frank Woning en bikkel Erwin voor de balans.

Voorin loopt daarnaast dribbelaar en afmaker Wessel, de snelle Chiel en behendige Frank Hooglander (helaas momenteel geblesseerd).

Sinds kort is uit het JO17-2 team aangesloten middenvelder / spits Jens Reijl en hij heft zich al snel aangepast aan het niveau. Prettig voor de JO17-1 is dat er ook in het team JO17-2 een aantal leuke voetballers lopen!

JO17-1 is een vrije hechte groep. Met de nodige strijd en het prima voetbal moet een plek bij de top vijf zeker mogelijk zijn in het restant van de competitie!