Tegenstanders JO15-1 en J011-1 in beker bekend

Zaterdag 11 februari 2017

Dat het team JO15-1 succesvol is in de KNVB beker en de halve finale mag gaan spelen was al eerder vermeld op deze site. Ook team JO11-1 is een ronde verder gekomen na winst op DOS Kampen en staat nu in de achtste finale. 

Waar de JO15-1 de halve finale speelt in Harderwijk tegen Zwart Wit 63, moet de JO11-1 in de achtste finale aantreden in Heerde tegen Spcl. Genemuiden.

JO11–1 het team van trainer/coach Jens Rorije en Robert van Dijk is talentvol en speelt leuk en aantrekkelijk voetbal met een vast patroon en speelwijze. Enkele spelers zijn zelfs door de KNVB en BVO's uitgenodigd voor stage activiteiten.

Dit team bezit spelers met specifieke kwaliteiten als inzicht, scorend vermogen, snelheid en acties en ook goed kunnen verdedigen en heeft een toekomstperspectief voor uiteindelijk team SEH1. Met keeper Olaf, verdedigers Lasha, Galileo en Lennart,  de middenvelders Jelmer en Thomas en de aanvallers Luc, Wout en Jesse is er straks zeker wat mogelijk in de achtste finale tegen Genemuiden en uiteraard ook in de nieuwe voorjaarscompetitie.