SEH kansloos in Ittersum

Zaterdag 04 februari 2017

Het eerste elftal van SEH heeft in Zwolle tegen SVI een stevige nederlaag geleden. Uiteindelijk werd het na 90 minuten voetballen 5-0 voor de thuisploeg.

Op die uitslag viel, de gehele wedstrijd in ogenschouw nemende, niks af te dingen. Vanaf het eerste fluitsignaal was de thuisploeg de betere ploeg en al snel kreeg het een aantal goede mogelijkheden op de openingstreffer.

SEH speelde zeer gegroepeerd en hoopte in ieder geval de rust te halen zonder tegen doelpunten, maar na 10 minuten kon de thuisploeg al voor de eerste keer juichen. Toen na 20 minuten SVI ook al de 2-0 maakte was het duel al gespeeld, daar SEH maar mondjesmaat gevaar kon stichtten op de vijandelijke helft.

Na rust liep SVI vervolgens via onder meer een fraaie vrije trap uit naar 5-0 en kon SEH dus met lege handen terug keren richting Heerde.

De aankomende weken worden cruciale weken voor de equippe van trainer Goosensen. Scherprechter in die strijd om in ieder geval directe degradatie te ontlopen zal waarschijnlijk het duel in Heerde tegen Oene worden.

Eerst wacht zaterdag het uitduel in en tegen 't Harde. Aanvang van dat duel is 15:00