Laatste lotenboekjes verkocht

Dinsdag 17 januari 2017

Het 60-jarig jubileum van voetbalvereniging SEH komt nu met de dag dichterbij. Zoals al eerder aangegeven door de jubileumcommissie: een belangrijke bron van inkomsten is de lotenverkoop. Tot ons genoegen zijn er al veel loten verkocht. Complimenten daarvoor!

Toch zijn er ook enkele teams die nog niks hebben verkocht, omdat de lotenboekjes nog in het clubhuis liggen. Dit is uiteraard niet de bedoeling! De jubileumcommissie zal deze week contact zoeken met de betreffende leiders. Ook via deze weg een vriendelijk verzoek aan hen om hieraan mee te werken. Wij hebben al het geld van de lotenverkoop nodig om de verschillende activiteiten voor het jubileum door te laten gaan. “We gaan ervan uit dat iedereen al zijn loten verkoopt”, verduidelijkte voorzitter Barend de Ruiter eerder al.

Iedereen heeft nu nog 2,5 week de tijd om loten te verkopen. Dat lijkt veel tijd, maar de deadline komt wel steeds dichterbij. Wacht dus niet op het laatste moment af en kom in actie. Iedereen moet uiterlijk zaterdag 4 februari zijn lotenboekje met het ingezamelde geld inleveren bij zijn of haar leider. De uitslag van de verloting vindt zaterdag 4 maart plaats, tijdens de feestavond. Snel daarna zal de uitslag ook te vinden zijn op de website en in de lokale media.