Grote verloting voor jubileum van start

Donderdag 01 december 2016

Het 60-jarig jubileum van SEH staat nu toch écht voor de deur: over een paar maanden is het al zover. Inmiddels is het programma rond en het belooft een groots spektakel voor iedereen te worden. Het gros van de festiviteiten zal plaatsvinden in de week van 1 maart, als SEH haar echte verjaardag mag vieren. Op woensdag en donderdag zijn er verschillende activiteiten voor de jeugd. Vrijdag volgt er een receptie en sportcafé, met een aantal bekende sprekers. Zaterdag is een groots feest voor de oudste jongeren en senioren. Daarnaast gaan jeugdleden dan met wat lekkers langs de plaatselijke verzorgingshuizen. De meeste activiteiten zullen plaatsvinden op het sportpark in een grote witte tent. Later in het seizoen volgen er nog meer activiteiten in het kader van het 60-jarig jubileum, zoals een aantal toernooien.

Om alles te organiseren is er geld nodig. De jubileumcommissie is de laatste maanden, in nauwe samenwerking met de sponsorcommissie, op zoek geweest naar sponsoren. Veel bedrijven hebben op één of andere manier hun medewerking al toegezegd, waarvoor dank! Maar een belangrijk onderdeel in de inkomsten is de grootse verloting, met ruim 4500 euro aan prijzengeld, die de komende maanden op het programma staat. En daar is de hulp van ieder lid van SEH bij nodig. De leiders/ trainers zullen hierover eind november/ begin december per mail nader worden geïnformeerd. De komende twee zaterdagen worden zoveel mogelijk lotenboekjes aan de spelende leden worden uitgedeeld. Dit kan eventueel in overleg ook op trainingsavonden.

De komende periode staat dan ook in het teken van de verkoop van de duizenden loten. Ideaal om met de feestdagen je loten te verkopen aan je ouders, grootouders, vrienden, buren, familie en andere bekenden. Uiterlijk zaterdag 3 februari moet de opbrengst ingeleverd zijn. “We gaan ervan uit dat iedereen al zijn loten verkoopt”, verduidelijkt voorzitter Barend de Ruiter.

De verloting van de prijzen zal plaatsvinden tijdens de feestavond, op zaterdag 4 maart. Na afloop komt de uitslag ook op de website van de vereniging en in de lokale media te staan. Daarna zijn de prijzen uiteraard ook af te halen.

De eerste tien prijzen van de verloting staan op de loten vermeld. De hoofdprijs is bijvoorbeeld een buffet of barbecue naar keuze ter waarde van 750 euro, aangeboden door Cateringbedrijf Cor van Oene. Electro World Rozendal heeft onder andere een LED televisie beschikbaar gesteld en bij Plus Van den Hoven mogen drie winnaars één minuut gratis winkelen! Maar er valt nog véél meer te winnen. Hieronder een overzicht van de overige prijzen:

- 1x Sportswear waardebon ter waarde van 75 euro, aangeboden door Teamwear.nl

- 1x Waardebon voor parasol ter waarde van 70 euro, aangeboden door Warenhuis Koops

- 1x Diner voor twee personen ter waarde van 65 euro, aangeboden door Eten & drinken bij De Brug

- 2x Senseo Cafe Invento ter waarde van 60 euro, aangeboden door Electro World Rozendal

- 2x Waardebon voor sportschool ter waarde van 50,95 euro, aangeboden door Sportscenter Bijsterbosch

- 5x Apk-keuring en een winter/zomercheck ter waarde van 50 euro, aangeboden door Automobielbedrijf van Bennekom

- 1 x Ledlooplamp ter waarde van 35 euro, aangeboden door Electro World Rozendal

- 4 x Waterkoker ter waarde van 33 euro, aangeboden door Electro World Rozendal

- 2 x Bluetooth Speaker ter waarde van 25 euro, aangeboden door Electro World Rozendal

- 2 x Knip- en wasbeurt ter waarde van 24,50, aangeboden door Gert Haarmode

- 6 x Bloemenbon ter waarde van 17,50, aangeboden door Bloemsierkunt de Groot

- 10 x Banketbon ter waarde van 15 euro, aangeboden door Banketbakkerij Kamphorst

- 20 x Boodschappenpakket ter waarde van 15 euro, aangeboden door Plus Van den Hoven