Forse nederlaag SEH in Teuge

Zondag 25 september 2016

Het eerste elftal van SEH heeft in haar 4e competitieduel een forse nederlaag geleden in en tegen Teuge. De wedstrijd, die om 15:00 begon, eindigde in 5-1.

Dat de uitslag uiteindelijk zo hoog zou uitvallen, viel niet af te lezen aan het eerste half uur. Toen waren beide ploegen namelijk gelijkwaardig aan elkaar, speelde SEH verdienstelijk voetbal en was de tussenstand van dat moment, 0-0, meer dan terecht.

Uiteindelijk ging de thuisploeg toch comfortabel met 2-0 rusten, toen in eerste instantie een vrije trap vanaf 20 meter binnen geschoten werd en vlak voor rust uit een corner de 2-0 werd binnen geknikt.

Op basis van het eerste half uur nog voldoende uitzicht op een resultaat in het tweede bedrijf, maar die ambities konden na vijf minuten spelen meteen de prullenmand in, toen Teuge de marge verdubbelde tot 4-0 en het duel daarmee definitief op slot gooide.

Ugljanin deed vervolgens een half uur voor tijd nog wel op fraaie wijze nog wat terug door een afvallende bal steenhard binnen te schieten, maar het slotakkoord was eveneens voor de thuisploeg toen deze ook nog de vijfde van de middag mocht maken en daarmee de eindstand bepaalde op 5-1.

Volgende week speelt SEH wederom een uitwedstrijd, dan tegen Oene. Aanvang van dat duel is 14:30.