SEH niet opgewassen tegen sterk SVI

Maandag 12 september 2016

Op Sportpark de Eeuwlanden in Heerde heeft het vlaggenschip van SEH ook haar tweede competitieduel verloren. SVI bleek over 90 minuten spelen een maatje te groot en won met 1-3.

Net als in Wapenveld keek SEH tegen SVI al weer vrij snel tegen een achterstand aan. Een lage corner werd door iedereen aan Heerdese kant gemist en kon bij de tweede paal binnen gewerkt worden: 0-1.

Ondanks het veldoverwicht voor SVI kwam SEH daarna echter niet in grote problemen, maar kwam het zelf ook niet in de buurt van het doel van SVI en was de ruststand 0-1.

Na de rust leefde SEH op, hanteerde het een iets fellere strategie en was er zichtbaar wat irritatie bij de ploeg uit Zwolle.

Alleen net op het moment dat SEH dacht aan het terugkeren in de wedstrijd, gooide Buimer met zijn tweede treffer het duel een half uur voor tijd op zeer fraaie wijze definitief op slot.

Buimer mocht een kwartier voor tijd ook nog zijn derde van de middag maken, toen hij alert bij de 1e paal een lage voorzet tot doelpunt promoveerde.

Barneveld deed in diezelfde minuut nog wel wat terug, maar dat doelpunt bleek louter voor de statistieken.

Volgende week ontvangt SEH op het eigen Sportpark de Eeuwlanden ’t Harde. Aanvang van dat duel is 14:30.