SEH C1 neemt de drie punten mee uit Hulshorst

Zaterdag 31 maart 2012

Afgelopen zaterdag moest SEH C1 het opnemen tegen Hulshorst C1 op Sportpark 'de Eendracht'. In de eerdere confrontatie werden de Hulshorstenaren gemakkelijk met 6-0 naar huis gestuurd. Vandaag beloofde het echter een lastige wedstrijd te worden gezien de goede reeks die Hulshorst heeft neergezet.

In de eerste helft kende SEH C1 het betere veldspel. De organisatie van Hulshorst stond echter goed, waardoor het lastig was om kansen te creëren. We gingen dan ook met een 0-0 stand de rust in.

In de tweede helft werd er goed combinatievoetbal gespeeld waar veel kansen uit voortvloeiden. Na 5 minuten spelen scoorde Owen op prachtige wijze de openingsgoal. Pieter wist Owen te bereiken, die op randje zestien onhoudbaar binnenschoot, 0-1.

SEH bleef voetballen en kreeg voldoende kansen om de drie punten zo goed als veilig te stellen. De kansen werden niet benut, waardoor het nog steeds een wedstrijd bleef. 10 minuten voor tijd was het wél raak. De keeper van Hulshorst schoot de bal zomaar bij Hein in de voeten. Hij bedacht zich geen moment en schoot de bal knap vanaf 25 meter over de keeper heen in het doel.

De wedstrijd werd vervolgens goed uitgespeeld en de drie punten waren binnen. Deze overwinning brengt ons weer een stapje dichterbij in de strijd om het kampioenschap. Vanaf nu is elke wedstrijd een finale, waarvan er nog zes volgen. Aanstaande zaterdag spelen we de eerste finale tegen OWIOS C1 op sportpark de Eeuwlanden.

De top-drie ziet er als volgt uit:

SEH C1 16 - 44 ESC C1 17 - 42 HTC C1 17 - 40

www.vvsehc1.ditismijnteam.nl