Geslaagde sponsoravond

Vrijdag 30 maart 2012

Donderdag 29 maart jl. organiseerde de sponsorcommissie in een 'uitverkochte' kantine van de v.v. S.E.H. een fantastische avond voor de sponsoren van de club en de spelers van de beide selectie-elftallen en hun begeleiding. Ook het bestuur van SEH was uitgenodigd. Zo'n 100 mensen vulden het clubgebouw van de club.

De sponsorcommissie had deze jaarlijkse bijeenkomst voor sponsoren groots opgezet en vele sponsoren hadden de weg naar het clubhuis dan ook gevonden. Naast het leggen van contacten tussen de verschillende sponsoren stond een voetbalquiz centraal die geleid werd door TV-Oost-presentator Bert van Losser. Als 'special guest' was topscheidsrechter Bas Nijhuis uit Enschede aanwezig die tussen de verschillende quizrondes door prachtige anekdotes uit zijn scheidsrechtersloopbaan vertelde.

De toparbiter kreeg het afgelopen seizoen uiteraard veel publiciteit vanwege de rode kaart die hij gaf in de wedstrijd AZ - Ajax aan de keeper van AZ, toen deze zich verdedigde tegen een aanval van een Ajax-'supporter'. De wedstrijd werd daarop gestaakt omdat de AZ-spelers niet verder wilden spelen. Uiteraard stond Bas Nijhuis stil bij dit incident.

Sponsor Cor van Oene verzorgde op de avond de hapjes! Tijdens de avond overhandigde de voorzitter van de sponsorcommissie, Herman Zwerver, aan de hoofdsponsor, Gerrit van der Maten van 'Houtman Transport' en aan de voorzitter van de club, Barend de Ruiter twee ingelijste nieuwe shirts.

De avond werd afgesloten met een optreden van Ben de Banjoman, die met zijn geweldige act de avond nog meer sfeer bracht. De sponsorcommissie kan terug zien op een zeer geslaagde avond!