Ruime overwinning SEH

Zondag 20 maart 2016

Zonder zelf goed te spelen heeft SEH door een 0-8 zege drie punten meegenomen uit Zwolle. Tegen het geplaagde HFC Storica verzuimde SEH de dubbele cijfers op het scorebord te zetten: 0-8.

SEH was slordig tegen een onmachtig Storica. Bijna de gehele wedstrijd was SEH in balbezit maar het ging er niet goed mee om, verkeerde keuzes zorgden er vaak voor dat de defensie of de keeper van Storica kon voorkomen dat de score verder opliep.

Erik Barneveld was met 3 doelpunten het vaakst op het scorebord te vinden, Hans Veldhuis, Johan Farenhorst, Sander Draaijer en Marthijn van der Steege wisten ook het net te vinden, ook maakte Storica nog een eigen doelpunt.

SEH heeft nu 5 wedstrijden op een rij niet verloren en pakte broodnodige punten in de strijd onderin. SEH doet door deze overwinning goed zaken op de ranglijst, het staat nu tiende met 20 punten uit 20 wedstrijden.

Volgend weekend is SEH vrij en op 2 april komt SCD'83 op bezoek in Heerde. Aanvang van dat duel op Sportpark de Eeuwlanden is 14:30.