Verdiend punt SEH tegen koploper

Zondag 13 maart 2016

Het eerste elftal van SEH heeft afgelopen zaterdag met 1-1 gelijk gespeeld tegen koploper SC Lutten. Op sportpark de Eeuwlanden was SEH zeker niet de mindere dan de lijstaanvoerder in de derde klasse C: 1-1.

In de eerste helft creëerden de mannen van trainer Goossensen verschillende kansen. SEH dat met twee jongelingen, Sander Draaijer en Jurian Rozendaal aantrad, kreeg met Harmen van Oene in de 14e minuut de eerste mogelijkheid van de wedstrijd maar zijn inzet ging via de deklat over het doel van Lutten.

Een paar minuten later kreeg Rick van Ommen na goed voorbereidend werk van Erik Barneveld een goede mogelijkheid, zijn inzet miste echter snelheid om de keeper van SC Lutten te verschalken.

Lutten zette er in de eerste helft twee mogelijkheden tegenover, beide ballen zeilden ruim over het doel van keeper Tijssen, die zag dat zijn defensie verder goed stond.

In de 39e minuut was het woord aan debutant Sander Draaijer: met een prachtig bekeken schot verschalkte hij de doelman van SC Lutten, een droomdebuut, 1-0.

In de tweede helft ging SC Lutten op zoek naar de aansluitingstreffer maar SEH kwam in het eerste gedeelte van de tweede helft niet in problemen. Het creëerde zelf ook nog een aantal mogelijkheden.

In de 69e minuut was het wel ineens 1-1. Nadat keeper Tijssen tot twee keer toe van dichtbij redding kon brengen was hij kansloos op de derde inzet van dichtbij.

SEH richtte zich weer op een bracht de 1-1 naar het einde en pakte hierdoor een verdiend en belangrijk punt. SEH dat nu 4 wedstrijden op rij ongeslagen is mag volgende week aantreden in Zwolle tegen Storica. Aanvang van dat duel is 14:30.