G-team met de pont naar Wijhe

Zaterdag 20 februari 2016

Op zaterdag 20 februari stond de 2e competitiewedstrijd voor ons team op het programma en daarvoor werd om 8.45 uur vertrokken richting Wijhe. Net een dag hiervoor kregen we door, dat de pont speciaal voor ons weer ging varen, dus omrijden over Zwolle was niet nodig.

Aangekomen in Wijhe (niemand was in het water gevallen), was het omkleden en in druiliger weer konden we het kunstgras betreden om onze krachten te meten met onze vrienden van Wijhe. Helaas werd het al snel 2-0 voor Wijhe, maar we maakten ons niet ongerust. Eerder dit seizoen hadden we al eens met de rust achter gestaan met 5-0 en uiteindelijk wonnen we toen met 6-5. Temeer, daar we nu voor rust al hadden tegen gescoord, 2-1 tussenstand dus.

Na de rust kwam ons team meer en meer in de wedstrijd en dat resulteerde al snel in een voorsprong voor SEH van 2-3. Maar het venijn zat in de staart van deze partij, want net toen we dachten de winst binnen te hebben, werd het alsnog 3-3 en kort daarna zelfs 4-3 voor Wijhe. Maar zoals zo vaak, bleef ons team strijden voor een goed resultaat en waar de laatste minuut dan weer niet goed voor is, juist voor onze 4e treffer en met een eindstand van 4-4 was iedereen tevreden en kon, weer met de pont, de terugreis naar Heerde aanvaard worden.

De komende 2 zaterdag staan er geen wedstrijden voor ons team op het programma, dus lekker trainen en daarna op 12 maart thuis tegen VVOG.