SEH B1 speelt verdienstelijk tegen FC Twente

Dinsdag 02 februari 2016

SEH B1 heeft op een druk Sportpark de Eeuwlanden tegen FC Twente C1 een kleine 0-2 nederlaag gelegen. De Eeuwlanders wisten zich goed staande te houden tegen de technisch vaardige en snelle tukkers.

Het talrijke publiek heeft wel een aantrekkelijke wedstrijd gezien met uiteraard een Twents overwicht en ook wel enkele hoogstandjes van Twentse zijde, maar SEH bleek het stug verdedigen goed te beheersen en kwam er bij vlagen zelfs ook zelf leuk uit.

Al in de beginfase vielen de twee doelpunten door slordigheden in de SEH defensie. Hierna herpakte SEH zich en beet FC Twente zich stuk op de fysiek sterkere SEH spelers. FC Twente speelde daarbij het spelletje niet echt slim, door zich vaak onnodig vast te lopen in de SEH defensie.

Al met al een leuke wedstrijd voor beide teams en zeker voor SEH. Na afloop mocht SEH de complimenten van de FC Twente spelers en technische staf in ontvangst nemen over het uitstekende ontvangst, de fraaie accomodatie, het prachtige hoofdveld en de vulkoeken en chocomelk die alle spelers na afloop in ontvangst mochten nemen.