Oud beeldmateriaal SEH gezocht

Dinsdag 09 februari 2016

In maart 2017 bestaat onze geliefde vereniging alweer 60 jaar! Achter de schermen wordt er al hard gewerkt aan een mooi en evenwichtig programma om het jubileum te vieren. Er zal voor ieder wat wils zijn. Het belooft een mooie tijd te worden.

Naast activiteiten en vooruit kijken, is een jubileum ook altijd een goed moment voor een terugblik. In 2007 kwam de vereniging met een fraai boek op de proppen over de geschiedenis van SEH. Voor het komende jubileum komt er een verkorte en ook geactualiseerde versie van dat boek, waarschijnlijk in de vorm van een soort (extra) presentatiegids.

Daarvoor zijn wij, als jubileumcommissie, nog op zoek naar SEH-gerelateerd foto/beeldmateriaal. Het gaat hier om foto’s en video’s die wij nog niet in het bezit hebben en graag zouden willen gebruiken. Binnen de vereniging is er vooral van de vroegere jaren weinig materiaal beschikbaar en daar zijn we dus naar op zoek. Met (nog) meer oud en fraai beeldmateriaal hopen we van de gids een echt collectorsitem te maken.

Mocht u in het bezit zijn van foto- of beeldmateriaal, of kent u iemand die dat heeft, dan wil ik u namens de jubileumcommissie vriendelijk verzoeken contact op te nemen met ons. Dat kan bijvoorbeeld door te mailen of te bellen/appen naar onderstaande gegevens. U kunt zich ook melden bij Harry Zwarthof of Barend de Ruiter.

Anton van Noorel

PR/Jubileumcommissie VV SEH06- 8302 7599apnnoorel@gmail.com