Snerttoernooi op zaterdag 19 december

Maandag 30 november 2015

Vanwege het grote succes van de laatste jaren zal er ook dit jaar weer een snerttoernooi georganiseerd worden in de kerstvakantie. Het toernooi is bestemd voor de elftallen 1 tot en met 7, 35+, recreanten, A en B junioren en het G-Team.

De uitnodiging is inmiddels door de organisatie aan de leiders van de desbetreffende elftallen verstuurd. Maar ook overige SEH-leden en sympathisanten kunnen meedoen aan het gezellige toernooi. Aanmelden kan bij Jochem Blok en of Harmen van Oene.

Op zaterdag 19 december zal om 11:45 de definitieve inschrijving starten, waarna allereerst de teamindeling bepaald zal worden door middel van loting, waarna vervolgens om 12:30 op half veld (kunstgras) het toernooi zal aanvangen.

Na afloop wordt er weer snert + roggebrood & spek aangeboden (gratis) door 'De vrienden van SEH' en kan er natuurlijk gezellig een drankje genuttigd worden in het clubhuis. Wij hopen op minimaal net zo veel deelnemers als vorig jaar (90).

Uiteraard is het clubhuis gedurende het toernooi ook geopend voor niet deelnemers, en staat voor deze mensen ook de snert klaar tegen 16:00.