SEH verliest van koploper SC Lutten

Zondag 18 oktober 2015

De eerste selectie van SEH heeft de competitiewedstrijd tegen SC Lutten verloren, in Slagharen werd het 4-1 voor de koploper in de 3e klasse C.

De mannen van trainer Goosensen werden in de eerste 35 minuten behoorlijk overlopen door de thuisclub. SC Lutten werd meermalen gevaarlijk waarbij de grootste kans na 20 minuten spelen op de paal belandde, SEH ontsnapte hier aan een achterstand.

In de 36e minuut was er een goede pass van Van der Steege die de bal op het hoofd van IJzerman legde, IJzerman werd echter weggeduwd door zijn tegenstander waarna de scheidsrechter besloot de bal op de stip te leggen, een terechte strafschop volgde. Veldhuis benutte deze kans feilloos en bracht SEH zodoende op voorsprong, 0-1.

Het doelpunt gaf SEH wat meer vertrouwen en het kreeg voor de rust nog een kans via Ugljanin maar zijn schot werd geblokt. De ruststand was tegen de verhouding in 0-1.

In de tweede helft had SC Lutten de opgelopen schade snel hersteld. In de 47e minuut stond de gelijkmaker al op het scorebord, 1-1. Het doelpunt had echter afgekeurd moeten worden aangezien er voordat de bal in het doel verdween, hands gemaakt werd door een van de spelers van de thuisclub. De scheidsrechter besloot anders en keurde het doelpunt goed.

In de tweede helft kroop SEH meer uit haar schulp maar heel gevaarlijk werd het niet. De wedstrijd leek wat meer in evenwicht totdat SC Lutten In de 78e minuut de 2-1 op het scorebord zette en niet veel later zelfs de 3-1, na zwak verdedigen aan de kant van SEH.

Voor de statistieken werd het ook nog 4-1, dit was echter wel het mooiste doelpunt van de middag, van afstand werd de bal in de verre bovenhoek gekruld. Een terechte nederlaag voor SEH tegen de koploper.

Volgende week is SEH vrij, op 31 oktober speelt SEH een thuiswedstrijd op Sportpark de Eeuwlanden tegen Storica, wedstrijd begint om 14.30 uur.

KLIK HIER VOOR FOTO'S