SEH stevig onderuit in oefenduel

Zondag 23 augustus 2015

Het eerste elftal van SEH heeft afgelopen zaterdag in eigen huis een forse nederlaag geleden. Op Sportpark de Eeuwlanden werd het tegen ’s Heerenbroek 1-4.

Door de nodige blessures moest trainer Goosensen, net als dinsdag tegen Elspeet (2-1 nederlaag), een piepjong elftal het veld in sturen. B-junior Sven Veldhuis mocht daardoor voor de tweede keer deze voorbereiding zijn opwachting maken in het vlaggenschip, dat in aanvoerder De Gooijer met 25 jaar zijn oudste speler kende.

Desondanks was het spel van de blauwwitten echter 90 minuten lang onder de maat. Waar het eerste half uur beide elftallen redelijk in evenwicht waren en echte kansen uit bleven, was het na een half uur spelen wel raak. Een voorzet vanaf de linkerflank werd door één van de ’s Heerenbroek voorwaartsen koeltjes achter doelman Ugljanin geknikt.

Na de rust probeerde SEH het tij wel te keren maar liep het al vrij vlot tegen een 0-2 achterstand aan. Toen Bijsterbosch een half uur voor tijd de aansluitingstreffer tegen de touwen joeg, vanuit een lage voorzet vanaf de linkerkant, leek de spanning terug te zijn in de wedstrijd.

Dat was echter van zeer korte duur. 20 minuten voor tijd liep ’s Heerenbroek via een prima aanval uit naar 1-3 en in de 80e minuut werd op fraaie wijze ook nog de 1-4 eindstand op het scorebord gezet.

Aanstaande dinsdag speelt SEH op eigen veld het bekerduel tegen KCVO. Aanvang van dat duel is 20:00.

Klik hier voor foto's van SEH - 's Heerenbroek