Afscheidswedstrijd Richard van de Streek

Vrijdag 19 juni 2015

Op zaterdag 27 juni aanstaande zal officieel afscheid genomen worden van clubicoon Richard van de Streek. Om 15:30 zal er dan op Sportpark de Eeuwlanden een duel afgewerkt worden tussen het SEH dat recent kampioen werd in de 4e klasse C en SEH uit het seizoen 2000 dat destijds promoveerde richting de 2e klasse van het zaterdagamateurvoetbal.

Richard van de Streek debuteerde als 16 jarige in het najaar van 1998 in het 1e elftal van SEH en speelde vervolgens onafgebroken 17 jaar in het keurkorps van SEH. Hij was in al die jaren goed voor ruim 250 officiële doelpunten en scoorde onder andere in alle duels waarbij uiteindelijk promotie gevierd mocht worden.

In de beginjaren, waarin hij zijn extreme talent wekelijks etaleerde op het groene laken, weerstond hij de lokroep van meerdere grote clubs uit het betaalde amateurvoetbal. In al die jaren bleef hij SEH trouw. Uiteindelijk mocht hij recentelijk afscheid nemen met de absolute hoofdprijs en bekroning op zijn prachtige voetbalcarrière: een kampioenschap met zijn SEH!

Tijdens het duel op zaterdag 27 juni zal Richard dus afscheid nemen van het 1e elftal. Bij beide teams zal de karakteristieke nummer 10 een helft mee spelen. Saillant detail aan het elftal van SEH uit 2000 is dat alle spelers die destijds tot de selectie behoorden zaterdag 27 juni aanwezig zullen zijn.

Zorg dat u of jij zaterdag 27 juni na afloop van het familietoernooi aanwezig bent op Sportpark de Eeuwlanden!