Rabo-Jeugdweekend weer een groot succes

Dinsdag 16 juni 2015

Het Rabo-jeugdweekend, met dit jaar meer dan 200 jeugdspelers als deelnemer, was ook dit jaar weer een groot succes. Mede dankzij de sponsoren (met als hoofdsponsor de Rabobank) en een groep actieve vrijwilligers binnen SEH is er weer een leuk programma voor de D, E, F jeugd en minipups neergezet.

Hele colonnes spelers (onder begeleiding van ouders en verzorgers) hebben zich op vrijdag 12 juni na schooltijd gemeld bij SEH. Volgens traditie ontving iedere speler daar een speciaal t-shirt ontworpen voor het Rabo-jeugdweekend. Nadat de slaapspullen in de tent gelegd waren was er voor iedereen patat, een snack en drinken. Na het eten is er een onderling toernooi gespeeld en mocht iedereen een aantal penalty’s nemen. De beste penaltynemers kwalificeerden zich voor de penaltyfinale op de zaterdag.

Na een ‘goede’ nachtrust hebben we op de zaterdag in groepen allerlei spellen gespeeld op veld 3. De jeugd kon zich helemaal uitleven tijdens het levend tafelvoetbal, de zeephelling, levend sjoelen en nog tien andere grote spellen. Tussendoor was er genoeg ruimte voor snoep, een ijsje en drinken. Om 12.00 uur was de penaltyfinale met voor iedereen wat te eten. De penaltyfinale werd gekeept door Laura du Ry, keepster van Ajax dames 1. Rond 12.30 uur is iedereen voldaan (en moe) richting huis gekeerd.

Wij zijn alle vrijwilligers, sponsoren maar ook de kinderen hartstikke dankbaar voor een gezellig weekend waar iedereen plezier wist te maken.

De organisatie van het Rabo-jeugdweekend.