Start nacompetitie SEH 2

Maandag 04 mei 2015

Waar het vlaggenschip van SEH op 9 mei a.s. om 14:30 uur in Hattem zal gaan strijden om het kampioenschap in de 4e klasse C, begint voor SEH 2 op deze dag de nacompetitie voor promotie richting de reserve 2e klasse.

De eerste tegenstander in de lange weg naar promotie naar de reserve 2e klasse is ZAC 2. Waar het reserve-elftal van SEH beslag wist te leggen op de 2e periode in de 3e klasse E, wist ZAC 2 zich afgelopen zaterdag te verzekeren van het toetje door de 3e periode te bemachtigen in de 3e klasse F. Zowel tijdens de voorbereiding als in de winterstop speelden beide teams ook al tegen elkaar. In augustus versloeg ZAC 2 tijdens een bekerwedstrijd de witte muizen met 0-3. In de winterstop daarentegen wist SEH 2 tijdens een oefenwedstrijd op het Zwolse kunstgras de Zwolse equipe te verslaan.

De eerste ronde van deze nacompetitie bestaat uit zowel een uit- als thuiswedstrijd. Dit houdt in dat SEH 2 op 9 mei a.s. om 11:45 uur op het Jo van Marle sportpark in Zwolle aftrapt voor de eerste wedstrijd van dit tweeluik. Een week later, op zaterdag 16 mei, volgt op sportpark De Eeuwlanden de return. De winnaar van het treffen zal op de weg naar promotie naar de reserve 2e klasse in de volgende ronde in het pinksterweekend moeten aantreden in wederom een tweeluik, tegen de winnaar van Berkum 3 – Be Quick ’28 3.

Kortom: een mooie warming-up voor u als toeschouwer voor de clash in Hattem later die dag.

Locatie: Jo van Marle Sportpark te Zwolle, tijdstip: 11:45 uur: ZAC 2 – SEH 2.