SEH 2 te sterk voor Team Beslist.nl

Vrijdag 24 april 2015

Op een zonovergoten Sportpark de Eeuwlanden heeft SEH 2 met 8-1 gewonnen van Team Beslist.nl. In deze unieke vriendschappelijke wedstrijd, waarop bijzonder veel publiek was afgekomen, kon het team van Gerard van Velde lang gelijke tred houden met SEH 2, maar liep de score uiteindelijk toch fors op.

Ze waren allemaal aanwezig in Heerde. Michel Mulder, Ronald Mulder, Pim Schipper, Stefan Groothuis, Daniel Greig, Jesper Hospes, Thomas Krol, Lennart Velema, Kai Verbij en Daidai Ntab. Uiteraard was ook Heerdenaar Gerard van Velde van de partij. Vooraf was de grote vraag: welke van de twee teams beweegt zich voor deze wedstrijd nu daadwerkelijk op "glad ijs"?

In het eerste half uur was er sprake van een echte wedstrijd waarbij SEH 2 moeite had om de ruimtes te vinden achter de Beslist.nl verdediging. Toen echter in de 30e minuut het eerste doelpunt viel ging het vervolgens hard met de doelpunten en stond er na 85 minuten spelen een 8-0 tussenstand op het scorebord. Toch wist Beslist.nl, tot groot genoegen van het aanwezige publiek en de schaatsers zelf, net voor het sluiten van de markt nog eretreffer te produceren, waardoor het duel eindigde in 8-1.

Na afloop vond de traditionele Kipavond plaats in een bomvol clubhuis. Ook Beslist.nl was hierbij aanwezig met het volledige team om na te praten over deze unieke en geweldige wedstrijd.