SEH 5 KAMPIOEN

Zondag 19 april 2015

Het 5e seniorenelftal van SEH is afgelopen zaterdag 18 april kampioen geworden in de zaterdag reserve 5e klasse. Op eigen veld was de ploeg van trainer Bert Bagerman met 6-0 te sterk voor Olympia '28 6, terwijl in Hattem naaste belager Hattem 3 het onderspit moest delven tegen Be Quick '28 7 waardoor SEH 5 zich officieel kampioen mocht noemen.

Op eigen veld was SEH 5 gisteren al vrij vlot klaar met rode lantaarn drager Olympia, dat geen moment een vuist kon maken in Heerde. Nadat in Heerde de marge al riant was opgelopen in het eerste bedrijf, was de grote vraag nog hoe Hattem 3 het zou vergaan in haar duel. Toen bleek dat Be Quick '28 daar op voorsprong stond werd er op "Sportpark de Eeuwlanden" al voorzichtig een voorschot genomen op de feestelijke activiteiten. 

Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jan Visser was de ontlading aan SEH 5 kant enorm en kon het opgezette draaiboek voor de feestelijkheden dan eindelijk afgewerkt worden.

SEH 5 is uiteindelijk de meer dan terechte kampioen geworden. Waar in de seizoensouverture nog verloren werd uit bij KHC en onderweg ook nog bij Hattem een nederlaag moest worden geslikt, bleef het team in al haar overige duels foutloos en raapte het in 20 duels 54 punten bijeen.

SEH 5 gefeliciteerd!