Uitnodiging vrijwilligersavond 22 mei 2015

Dinsdag 14 april 2015

Beste vrijwilliger(ster),

Het voetbalseizoen 2014-2015 nadert zijn einde. Zoals elk jaar is de vrijwilligersavond een geschikte avond om terug te kijken, maar ook al vast voor uit te blikken richting het nieuwe seizoen! Zonder de inzet van vele vrijwilligers, waar u er één van bent, zou onze vereniging niet kunnen bestaan en daar zijn wij iedereen dankbaar voor!

Wij willen u en uw partner dan ook uitnodigen voor de jaarlijkse vrijwilligersavond op vrijdag 22 mei aanstaande die om 19:30 zal beginnen! De kantine zal geopend zijn vanaf 19:00! Zoals gebruikelijk hoeft u thuis NIET te eten.

Omdat het vrijwilligersbestand in de laatste jaren fors is gestegen willen we een reële schatting kunnen maken van het aantal aanwezigen op 22 mei. Zorg dat u zich opgeeft voor 16 mei aanstaande.

Opgave kan door een e-mail te sturen naar henri.houtman@live.nl met uw naam en het aantal aanwezige personen, of door een formulier in te vullen die u kunt vinden op de bar in de kantine en vervolgens kunt deponeren in de doos die eveneens op de bar staat!

Tot op 22 mei aanstaande!