Moeizame zege SEH

Zondag 22 maart 2015

Afgelopen zaterdag won SEH de thuiswedstrijd tegen Wilsum. In Heerde werd het 3-2 voor de blauwwitten. De zege kwam uiteindelijk uiterst moeizaam tot stand.

In de eerste 25 minuten was er aanvankelijk niets aan de hand. SEH speelde bij vlagen goed voetbal en creëerde verschillende kansen. Het stond na 27 minuten dan ook al 3-0, een tussenstand die op dat moment heel normaal was gezien het spelbeeld. Doelpunten waren er twee keer van Erik Barneveld, met twee keer Richard van de Streek als aangever, en er was een mooi doelpunt van Kristian Stijf.

Hierna kwam er echter zand in de motor van SEH. Nadat Wilsum vlak na de 3-0 een goal uit een corner maakte liet SEH toe dat Wilsum steeds vaker kon oprukken naar de goal, dit resulteerde in een strafschop in de 42e minuut. Deze kans werd feilloos benut, 3-2. De spanning was weer terug in de wedstrijd.

In de tweede helft werd het spel er niet beter op. Beide ploegen probeerden het nog wel maar wisten beiden het net niet meer te vinden. De eindstand was dan ook 3-2.

Volgende week staat de derby tegen WZC op het programma. De wedstrijd begint om 14.30 uur in Wapenveld.