Hatto Heim en SEH in evenwicht

Dinsdag 10 maart 2015

In een oefenduel zijn Hatto Heim en SEH niet verder gekomen dan een terecht gelijkspel. Op Sportpark Het Achterveen stond er na 90 minuten spelen een 2-2 eindstand op het scorebord.

SEH kon in het eerste bedrijf al vroeg juichen nadat Richard van de Streek in de korte hoek wist raak te prikken. Lang kon SEH echter niet genieten van deze verkregen voorsprong omdat een afvallende bal door een Hatto Heim speler via de onderkant van de deklat verwoestend werd binnen geschoten. De ploeg van Arjen Bredewolt leek de rust te halen met deze tussenstand maar moest vlak voor rust alsnog een treffer incasseren. Voor eigen doel werd een bal onvoldoende weggewerkt met de 2-1 als gevolg.

Na de rust had SEH echter veel minder moeite met het spel van Hatto Heim en waren de rollen enigszins omgedraaid. De 2-2 liet dan ook niet lang op zich wachten: Rob IJzerman kon bij de tweede paal een cornerbal vanuit de draai met zijn linker binnen knallen. In het restant van het duel bleven echte grote kansen voor beide ploegen uit waardoor het duel terecht eindigde in 2-2.