SEH C1 bereikt de halve finale van het bekertoernooi!

Maandag 30 januari 2012

Afgelopen zaterdag stond de kwartfinale van het KNVB bekertoernooi op het programma. De jongens moesten het vandaag opnemen tegen sv Heeten C1. Na enkele vertragingen kon de wedstrijd iets later dan gepland van start gaan en beloofde het een spannende ochtend te worden.

Vanaf de eerste minuut was SEH de dominerende partij. Na tien minuten stond de 1-0 al op de teller, nadat Pieter op aangeven van Hein binnenschoot. Het doelpunt betekende ook gelijk een ommekeer van de wedstrijd. De jongens uit Heeten namen het initiatief over. Zij waren erg fel in de duels en wisten daardoor de bal snel weer te veroveren. Rond de 25e minuut scoorde het uit een penalty de verdiende gelijkmaker, 1-1. Dit was ook de ruststand.

Na rust waren beide ploegen op zoek naar de voorsprong. Het spel, niet altijd even best, ging over en weer. Dit maakte het een leuke en spannende wedstrijd om te zien. Het was SEH dat op voorsprong wist te komen. Marc schoot de bal hoog over de verdediging heen, zodat Hein de bal binnen kon schieten.

Dat de ploegen gewaagd aan elkaar waren, bleek aan het scoreverloop. Want niet veel later wist sv Heeten C1 de aansluittreffer te maken. Uit een vrije werd de 2-2 binnen geschoten.

Uiteindelijk was het SEH, dat de meeste veerkracht toonde. Aan de rechterkant maakte Pieter een actie naar binnen. Hij gaf de bal voor op Sven, die de bal goed naast de keeper plaatste (3-2).

Een spannende wedstrijd van twee aan elkaar gewaagde ploegen. We hebben laten zien dat we in staat zijn hard te werken. Binnenkort wordt bekend welke tegenstander we in de halve finale zullen treffen. Aanstaande zaterdag spelen we thuis een competitiewedstrijd tegen OWIOS C1.