Stichting Opkikker

Zaterdag 07 januari 2012

Dat de v.v. S.E.H. niet alleen aandacht heeft voor het voetbalspel, maar zich verder ook steeds meer bewust is van haar maatschappelijke functie in de samenleving bleek wel uit de aanwezigheid van de Stichting Opkikker tijdens de nieuwjaarsreceptie van de v.v. S.E.H.

Deze stichting organiseert dagen ontspanning voor gezinnen waarvan een van de kinderen langdurig onder behandeling is in een met de stichting samenwerkend ziekenhuis. De stichting die o.a. wordt aanbevolen door Linda de Mol, Leontien Zijlaard – van Moorsel en Eric Terpstra werd vertegenwoordigd door de familie Boerdam, ouders van Luc Boerdam, speler van het G-team van de v.v. S. E. H.

De activiteiten van de stichting werden onder de aandacht gebracht, waarbij talloze loten aan de aanwezige S.E.H.-leden werden verkocht, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het goede doel.

De familie Boerdam sprak van een zeer geslaagde middag met een fantastische opbrengst. Ook de club was blij met het initiatief en wenste de familie Boerdam veel succes met de actie. De uitslag van de verloting die op 31 januari wordt bekend gemaakt is tegen die tijd te lezen op de site van de v.v. S.E.H.