50-jarig trainersjubileum Fred Visser bij S.E.H.

Dinsdag 03 juni 2014

Bij voetbalvereniging S.E.H. in Heerde werd vorige week Fred Visser uitgebreid in het zonnetje gezet. Fred is dit jaar maar liefst 50 jaar actief als trainer in het amateur voetbal. Deze week werd hij bovendien 80 jaar. Zowel de club als de KNVB vonden dit een goede aanleiding om hem te eren.

Tijdens zijn loopbaan was Fred trainer van diverse 1e elftallen in het amateurvoetbal in de regio, maar ook in Duitsland was hij actief als trainer. De laatste 18 jaar is hij als  jeugdtrainer bij S.E.H.  actief. Hij trainde een ongelofelijk aantal jeugdspelers, waaronder een groot aantal van de huidige spelers van het eerste elftal. Namens Michael van Praag werd de jubilaris door Joop van der Kolk, bestuurslid van KNVB district Oost onderscheiden met de zilveren speld.  Door voorzitter Barend de Ruiter, werd Fred tot lid van verdienste van S.E.H. benoemd. Beide roemden zijn enorme inzet gedurende al die jaren.

Na afloop van de festiviteiten werd er een erewedstrijd gespeeld tussen een team bestaande uit (oud) eerste elftalspelers die onder Fred getraind hebben en de teams die hij nu traint C2 en C3. Na eerder zijn afscheid te hebben aangekondigd, gaf Fred te kennen dat hij er toch nog een extra jaar aan vast gaat knopen. Dit besluit werd zeer positief ontvangen door zowel spelers als bestuur van de vereniging.