Activiteiten nieuwe selecties vanaf 12 mei 2014

Donderdag 08 mei 2014

Als VTC zijn we de afgelopen periode, samen met een aantal jeugdtrainers, druk bezig geweest met de indelingen van de jeugdspelers voor aankomend seizoen.

Vanaf maandag 12 mei wordt er binnen de jeugd al getraind met spelers die in aanmerking komen voor een plaats in de selectie van de verschillende leeftijdscategorieën.

De selectietrainers van aankomend seizoen zullen de komende 3 weken gebruiken om vóór 1 juni tot een definitieve indeling te komen waarbij natuurlijk ook gekeken wordt naar de spelervolgformulieren die de afgelopen tijd door de trainer/leiders zijn ingevuld. Dit bij elkaar moet ervoor zorgen dat er een zo goed mogelijke indeling tot stand komt.

In de eerste week van juni kunnen er dan met de nieuwe selecties nog een aantal oefenwedstrijden gespeeld worden voordat er genoten gaat worden van een welverdiende (WK voetbal) vakantie.

Wil jij graag een jeugdteam trainen in het nieuwe seizoen en ben je daar nog niet voor benaderd meld je dan aan bij één van de selectietrainers of bij Michiel de Gooijer (tel.nr. 06-12642359)

Namens de jeugdafdeling,

VTC SEH.