Alle wedstrijden zaterdag 9/11 afgelast

Woensdag 06 november 2013

In verband met het overlijden van ons erelid, Stinus van Noorel heeft het bestuur in overleg met de KNVB besloten om alle wedstrijden komende zaterdag 9 november af te gelasten. Ook zullen er geen trainingen zijn.

Van 10.00 uur tot 10.45 uur is er de mogelijkheden om te condoleren in de consistorie van de Johanneskerk in Heerde,  aansluitend vindt om 11 uur de afscheidsdienst in de kerk plaats. 

In verband hiermee is de kantine ’s ochtends gesloten, vanaf 13.30 uur tot 18.00 uur zal deze geopend zijn.

Stinus was vanaf de oprichting betrokken bij voetbalvereniging S.E.H. Hij heeft zich in verschillende functies dienstbaar gemaakt voor de vereniging. Vanwege zijn grote verdiensten werd hij door de leden als erelid benoemd. Het seniorentoernooi van SEH draagt zijn naam en dat zal zo blijven. Door zijn afnemende gezondheid kon hij helaas steeds minder aanwezig zijn op het sportpark, maar het wel en wee van S.E.H. hield hij nauwkeurig bij. In Stinus verliezen we niet alleen een trouwe supporter, maar ook iemand die op diverse terreinen zeer belangrijk was voor onze club. Wij zijn hem zeer dankbaar voor alles wat hij heeft betekend voor S.E.H.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe.

Bestuur v.v. S.E.H.