Bijdrage Rabobank Clubkas Fonds

Zondag 28 april 2013

Veel verenigingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen, heeft de Rabobank Noord Veluwe het Clubkas Fonds opgericht. Het Clubkas Fonds is een prachtige kans om jaarlijks in het voorjaar de kas van de verenigingen te spekken! En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van Rabobank bepalen door stemmen welke verenigingen vanuit het fonds ondersteund worden. Maar liefst 100.000 Euro was er dit jaar te verdelen onder 274 deelnemende vereniging. 

De verenigingen die klant zijn bij Rabobank Noord Veluwe, en voldoen aan de voorwaarden, kunnen deelnemen aan het Clubkas Fonds. Maar liefst 100.000 Euro was er dit jaar te verdelen onder 274 deelnemende vereniging.

Klanten die lid zijn van Rabobank Noord Veluwe kunnen hun stem(men) uitbrengen. De leden van Rabobank Noord Veluwe krijgen twee stemmen om te verdelen. Zij stemmen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Het fonds komt één keer in het voorjaar van het kalenderjaar tot uitkering. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht wordt, des te meer geld krijgt deze vereniging.

Op onze club werden maar liefst 170 stemmen uitgebracht wat resulteerde in een bedrag van 1020 Euro. Vorige week nam penningmeester Hans Onderdijk dit bedrag in ontvangst met dank aan de Rabobank.