S.E.H. 1 verliest derby!

Zaterdag 03 december 2011

SEH en Vevo speelden deze middag nog voor de winterstop het 2e onderlinge treffen.

Het werd een matige derby waarin uiteindelijke Vevo verdiend aan het langste eind trok.

SEH  begon als koploper aan deze wedstrijd maar kon dat vanmiddag niet waar maken. Voor de rust wist SEH zich nog wel kansen te scheppen en had ondanks het mindere spel op voorsprong kunnen komen. Vevo zette daar een aantal gevaarlijke afstandsschoten tegenover.

De rust werd met een 0-0 stand bereikt.

Na rust kwam SEH al snel op achterstand nadat een voorzet  van rechts door Michiel de Gooyer in eigen doel werd gewerkt, 0-1.

Nadat de scheidsrechter eerst van Vevo en later van SEH een speler van het veld had gezonden werd de wedstrijd met 10 tegen 10 voortgezet.

SEH probeerde tot beter spel te komen en kreeg enkele mogelijkheden op de gelijkmaker maar deze viel voor SEH helaas niet.

Doordat SEH aanviel ontstond er ruimte voor de snelle aanvallers van Vevo en deze profiteerden hier ook van. Vanuit een snelle counter werd de 0-2 binnen geschoten. SEH kreeg hierna nog enkele grote kansen op een aansluitingstreffer maar deze werd niet gemaakt. Toen Vevo ook nog de 0-3 liet aantekenen was de wedstrijd gespeeld en leed SEH een pijnlijke en onnodige nederlaag, de ploeg speelde één van haar mindere wedstrijden en leverde onvoldoende strijd om een wedstrijd te kunnen winnen.

Volgende week speelt SEH de laatste wedstrijd voor de winterstop uit tegen Prins Berhard, hierin kan de ploeg laten zien dat het tot veel meer en beter voetbal in staat is dan dat men afgelopen zaterdag heeft laten zien.