Onderhoudsploeg kunstgras op de foto met “Vrienden van SEH”

Dinsdag 19 maart 2013

De Vrienden van SEH hebben de onderhoudsploeg van de twee fraaie kunstgrasvelden op Sportpark de Eeuwlanden verrast met een professionele bladblazer en sleepmat. Waar eerder dit seizoen al de fysieke overhandiging plaatsvond, gingen afgelopen vrijdag een aantal leden van de onderhoudsploeg en een aantal leden van het bestuur van de Vrienden van SEH met elkaar op de foto!

 

De Vrienden van SEH is een grote groep personen die de voetbalvereniging v.v. SEH een warm hart toedragen. Met de gelden die binnen komen ondersteunen de Vrienden van SEH projecten ten gunste van de v.v. SEH. Waar eerder al andere materialen aangeboden werden aan diverse groeperingen binnen de vereniging was het dit keer de beurt aan de onderhoudsploeg van de kunstgrasvelden.

Ondanks actieve werving van leden in de afgelopen maanden en een inmiddels fors ledenbestand, is het bestuur van de Vrienden van SEH uiteraard nog steeds op zoek naar nieuwe leden!  Wordt lid van de Vrienden van SEH en meld je bij één van de bestuursleden (H. Houtman, M. Bosman, M. de Gooijer, R. Dingerink en of H. van Oene)