Grote Clubactie groot succes!

Woensdag 30 november 2011

Zoals u misschien wel heeft gemerkt heeft SEH ook dit jaar weer deelgenomen aan de Grote Clubactie. Deze actie bestaat uit een loterij met vele gesponsorde prijzen en kortingen. Clubs kunnen zich inschrijven en kunnen de leden inzetten om de loten aan de man te brengen. Voor SEH betekent deze actie een extra inkomstenbron naast de andere bestaande jaarlijkse activiteiten. 80% van de prijs van de verkochte loten komt namelijk ten goede aan de vereniging. Een snel rekensommetje maakt dat 2,40 Euro per verkocht lot voor de club.

Mede door een goede communicatie, van de leiders naar de pupillen toe en van de leiders naar de contactpersonen uit het jeugdbestuur, konden we deze actie tot een groot succes maken. Als vereniging hebben we in totaal 1100 loten verkocht. De loten zijn aan de man gebracht door de F- t/m de C-spelers. De beste verkopers bevonden zich in de E6 met een totaal van 150 loten. Sander de Vos verkocht 37 loten en Mike Berghorst bracht zelfs 38 loten aan de man. Opmerkelijk is, dat met dank aan de familie Peike zelfs aan onze oosterburen over de grens loten werden gesleten. Naast E6 heeft F3 ook goed zijn best gedaan met een totaal aantal van 110 verkochte loten.

Bij deze willen we iedereen bedanken die zich voor deze actie heeft ingezet. Zonder jullie hulp kon dit niet leiden tot zo’n groot succes en een aanzienlijke opbrengst voor de club.