SEH C1 bereikt de kwartfinale van het bekertoernooi!

Zaterdag 26 november 2011

SEH C1 is erin geslaagd de volgende ronde van het bekertoernooi te bereiken. In de 1/16 finale tegen streekgenoot WZC Wapenveld C1 werd met 3-0 gewonnen.

In tegenstelling tot WZC, begon SEH niet scherp genoeg aan de wedstrijd. De spelers van WZC waren overal een stapje eerder en waren bereid om duels aan te gaan. Door het speelveld klein te houden, maakten we het onszelf erg moeilijk. Beide ploegen kregen in de eerste helft enkele kansen om de score te openen, maar wisten deze niet te verzilveren. Waardoor we met een 0-0 stand de rust in gingen.

Na het een en ander duidelijk te hebben gemaakt in de rust, kon de tweede helft beginnen. SEH kwam gelijk goed uit de startblokken door enkele seconden na de aftrap toe te slaan. Jeremy werd door Hein weggestuurd en schoot in een één op één situatie tegen de keeper aan. Uit de rebound was het Thom, die de score opende, 1-0.

Het doelpunt gaf helaas geen ommekeer in het spel van de blauwwitte muizen. Het bleef op dezelfde wijze voetballen als in de eerste helft. Toch kwam de thuisploeg na 15 minuten spelen in de tweede helft op een 2-0 voorsprong. Het was Hein die weer het beslissende steekpasje gaf en ditmaal Pieter die het afmaakte.

Het mooiste werd voor het laatst bewaard. Via een mooie aanval over de linkerkant, kwam de bal via Hein bij Thom terecht. Thom haalde uit en schoot de bal verwoestend in de kruising, 3-0.

De jongens hebben vandaag niet hun beste wedstrijd laten zien, maar ondanks dat staan we toch in de kwartfinale van het bekertoernooi! De komende weken zal er tegen OWIOS C1 en HTC C1 uit een ander vaatje getapt moeten worden. Volgende week spelen we om 10:15 thuis tegen OWIOS C1. Zij nemen de vierde plek in op de ranglijst.

Doelpuntenmakers: Thom 2x en Pieter 1x.

Volg SEH C1 op de voet: http://vvsehc1.ditismijnteam.nl