S.E.H. A1 wint in Horst

Zaterdag 19 november 2011

Wij SEH A1 moest uit naar Horst, een wedstrijd die gewonnen moest worden en begon om half 1. Vanaf de eerste minuut werd SEH goed onder druk gezet en kenden we een zwak begin. Gelukkig pakten we de draad al snel op waaruit een aantal goede combinaties ontstonden. Doordat we er een aantal keer goed uitkwamen kregen we ook een aantal mooie kansen. De grootste kans kreeg de leermeester van het koppen meneer Bregman die helaas over kopte, volgende keer beter! Toen kreeg Peter de bal en legde de bal keurig in de voeten van Davy die daar natuurlijk wel raad mee wist. Zo kwamen we op 0-1 voorsprong vlak voor het einde van de eerste helft. Daardoor gingen we de rust met 0-1.

In de kleedkamer werd de vraag weer gesteld ‘’wat vinden we er zelf van jongens’’? De antwoorden kwamen er op neer dat iedereen wel positief over het spel was. Alleen moest er nog iets meer druk gezet worden. De scheids had ook nog een mededeling toen hij de kleedkamer binnen kwam: "jongens ik vind het een heele mooie pot,zeer sportief" wat we al vele male van hem gehoord hadden onder de wedstrijd.

De tweede helft begon goed, we hadden gelijk balbezit omdat we de aftrap hadden. Er werd nog twee keer gescoord in de tweede helft! 2 keer van de man die later zwart voor de ogen zag. Dat kwam vanwege een hersenschudding veroorzaakt door zijn eigen arm???? We hopen dat Roy snel weer bij de groep kan aansluiten, net als Max. Die in de warming up te veel last bleef houden van zijn knie. De eindstand werd 0-3 en we namen dus de drie punten mee naar huis.

Een leuke wedstrijd met een prima uitslag.

Geschreven door: Reinout Volkers