Bart Pool blijft hoofdsponsor ‘Jeugd’ bij SEH

Zondag 16 februari 2020

Goed nieuws voor de vele jeugdleden- en elftallen van voetbalvereniging SEH uit Heerde. Bart Pool, eigenaar van Bart Pool Installaties, heeft zijn contract als hoofdsponsor ‘Jeugd’ bij de club verlengd met nog eens vier jaar!

Als hoofdsponsor voorziet Bart alle jeugd, van de allerkleinsten bij de Minipups tot en met de JO19, van trainingspakken. Sinds dit seizoen zijn de trainingspakken afkomstig van Craft Sportwear. Om dat te vieren werden alle jeugdleden eind vorig jaar al bij elkaar geroepen voor een groepsfoto, waar uiteindelijk zo'n 150 kinderen (!) in de leeftijd van 3-18 jaar gehoor aan hebben gegeven. In totaal bezit de vereniging 500 trainingspakken waar het beeldmerk van Bart Pool Installaties op staat. Bart was aangenaam verrast door het initiatief vanuit de sponsorcommissie van SEH.

Bart Pool installaties is opgericht in 2008 en inmiddels heeft de zaak meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd in het installatiewerk. Het is een bekende naam in Heerde als het gaat om bijvoorbeeld loodgieterswerk, dak- en zinkwerk en duurzame energie.

Afgelopen zaterdag werd er stil gestaan bij de verlenging van het contract (zie foto). Bart werd zaterdag hartelijk bedankt voor zijn bijdrage door Gert Jan Toorn van de sponsorcommissie. Hij kreeg namens de club uiteraard ook nog een attentie aangeboden.