Vernieuwde clubgebouw SEH geopend

Zaterdag 08 februari 2020

Onder het toeziend oog van veel vrijwilligers, sponsoren én leden van voetbalvereniging SEH uit Heerde is afgelopen zaterdagmiddag het vernieuwde clubgebouw op sportpark ‘De Eeuwlanden’ geopend.

Zoals de meeste Heerdenaren al weten is de afgelopen zomer de buitenkant van het clubhuis, met name aan de zijde van het hoofdveld, al aangepakt. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de binnenkant van het gebouw. Het plafond is bijvoorbeeld gespoten en het oude meubilair werd vervangen door verschillende soorten nieuwe stoelen en tafels. Ook is de inrichting in het clubhuis aangepast, met onder andere speciale zithoeken voor de jeugd. De verschillende wanden zijn ook aangepakt, alsmede de verlichting.

De club krijgt de laatste weken al veel complimenten van bezoekers over het nieuwe clubhuis. Voorzitter Barend de Ruiter hield tijdens de opening een korte toespraak en stond stil bij alle verrichte werkzaamheden. Voor de liefhebbers was er verder snert aanwezig, aangeboden door sponsor Partyservice Cor van Oene!

Ook verschillende vrijwilligers en sponsoren hebben de afgelopen maanden weer klaargestaan voor SEH. Voorzitter De Ruiter noemde er een aantal in het bijzonder en gaf hen daarbij ook een blijk van waardering. Ontwerpster Yolanda Bagerman bijvoorbeeld, alsmede bestuurslid Herman van Ommen en de al eerder tot ‘clubheld’ gekozen vrijwilliger Wim Hanekamp (zie foto).