Johan Derksen komt naar SEH

Dinsdag 04 februari 2020

De bekende voetbalanalist Johan Derksen komt binnenkort naar Heerde. Naar sportpark ‘De Eeuwlanden’ van voetbalvereniging SEH, welteverstaan. Hij zal spreken tijdens een sponsoravond, op dinsdagavond 24 maart.

Johan Derksen (foto) loopt al erg lang mee in de voetballerij. Als professioneel voetballer, journalist, hoofdredacteur van het magazine Voetbal International, analist en co-presentator van het televisieprogramma Veronica Inside. Derksen, met de bijnaam ‘de snor’, staat bekend om zijn scherpe analyses, ongezouten mening en fraaie anekdotes uit het voetbalverleden. Het belooft dan ook een interessante en gezellige avond met een flinke dosis humor te worden.

De avond is in eerste instantie voor de trouwe sponsoren van SEH en begint om 19.30 uur in het clubgebouw. Bedrijven hebben hierover een mail ontvangen en kunnen kaarten reserveren via sponsorcommissie@vvseh.nl. Vooralsnog is de toegang dus alleen voor sponsoren, maar er zullen vast nog wat kaarten overblijven voor andere geïnteresseerden. In dat geval zal daar nog over gecommuniceerd worden!