Opening van clubgebouw SEH

Maandag 03 februari 2020

De kantine van voetbalvereniging SEH uit Heerde heeft de afgelopen winterstop een flinke opknapbeurt gekregen. Het werk is inmiddels nagenoeg gereed en dat betekent dat het clubgebouw kan worden geopend. Dit gebeurt zaterdag 8 februari om 12.00 uur!

Zoals de meeste mensen weten is de afgelopen zomer de buitenkant van het clubhuis, met name aan de zijde van het hoofdveld, al aangepakt. De statribune heeft plaatsgemaakt voor een groot terras, bijvoorbeeld. Ook is het commentaarhok verwijderd en daarvoor is een nieuw, soortgelijk gebouw aan de andere zijde van het veld geplaatst. Verder zit er ook een nieuw dak op het gebouw, is de pui vervangen en is de bar nu één geheel met de keuken.

Dit waren voornamelijk werkzaamheden aan de buitenkant van het clubgebouw. De afgelopen maanden is er juist hard gewerkt aan de binnenkant. Het plafond is gespoten en het oude meubilair werd vervangen door nieuwe stoelen en tafels. Ook is de inrichting in het clubhuis aangepast, met speciale zithoeken voor de jeugd. De wanden in de gangen van en naar de bar en keuken toe zijn de laatste weken ook aangepakt. Tot slot is ook de spelerstunnel vernieuwd.

We krijgen de laatste weken al veel complimenten van bezoekers over ons nieuwe clubhuis. Zaterdag 8 februari vindt er een officiële opening plaats en wordt er aandacht besteed aan alle werkzaamheden. Voorzitter Barend de Ruiter zal onder meer een korte toespraak houden. Geïnteresseerden zijn welkom, om 12.00 uur op sportpark 'De Eeuwlanden'. Er zal ook snert aanwezig zijn, aangeboden door sponsor Partyservice Cor van Oene!