SEH doet mee aan Samenloop voor Hoop!

Woensdag 22 januari 2020

Let op! Vanwege de situatie omtrent het coronavirus heeft de organisatie de moeilijke, maar noodzakelijke beslissing genomen om de SamenLoop voor Hoop Heerde uit te stellen. Binnenkort worden de mogelijkheden onderzocht om de SamenLoop voor Hoop Heerde op een ander moment te organiseren. Zodra hier meer over duidelijk is zal dit worden gemeld!

De commissie Samenloop voor Hoop 2020 van voetbalvereniging SEH uit Heerde is voor het eerst bij elkaar geweest, na de Kick-off van het evenement op 17 januari. Vanaf nu zullen er diverse acties gehouden worden om geld in te zamelen voor het KWF.

Het streven van de commissie is om meer dan 200 lopers(/sters) namens SEH in te schrijven (de vorige keer waren het 177). De leiders van alle elftallen zullen hierover worden ingelicht, evenals het bestuur en de diverse commissies. Iedereen kan zich nu al opgeven voor de Samenloop op 12 en 13 juni 2020. Iedereen die zich opgeeft bij één van de commissieleden geeft ook door of hij/zij een T-shirt wil en welke maat. Geef ook aan wat de voorkeur is van het uur dat je wilt lopen. De tijden zijn van 18.00 uur vrijdagavond tot 18.00 uur zaterdagavond. Ook familieleden, kennissen en bekenden van SEH-ers kunnen worden opgegeven. Kinderen tot 12 jaar kunnen meedoen aan de speciale kinderloop van 24 minuten. Kosten 7,50. Volwassenen betalen 15.- euro (inclusief T-shirt).

Bovendien zijn er diverse artikelen te koop: een papieren zak voor 5.- euro, waar de naam van overleden of zieke bekenden opgezet/ getekend/ gedrukt mag worden. Deze zakken worden door de organisatie voorzien van kaarsen voor de lichtjestocht. Ook zijn er armbandjes (2 euro) en tasjes (3 euro) te koop.

Doe allemaal mee voor het KWF en laat SEH midden in de samenleving staan door namens SEH me te doen. Ook kunnen mensen die kanker hebben of hebben gehad doorgegeven worden aan de organisatie. Zij kunnen op 12/13 juni als eregasten worden ontvangen. Heb je een idee om geld in te zamelen, aarzel niet en geef dat ook door aan ons!

De commissie bestaat uit: Nikki Wagenaar, Mandy Ekkelenkamp, Dennis Huisman, Jesse de Gooijer, Jonny Visch en Harry Zwarthof