The Ethiopia Xperience

Maandag 03 september 2012

Zoals je in de presentatiegids hebt kunnen lezen gaan wij (William Bax, Jan van Egteren en Frank Raveling) eind oktober deelnemen aan The Ethiopia Xperience. Wij gaan als ambassadeur namens vv SEH voor twaalf dagen naar Ethiopië om een 'echte wereldburger' te worden en de bevolking daar zo veel als mogelijk te helpen.

Respo International is de organisatie die de twaalfdaagse reis mogelijk maakt. De organisatie heeft diverse projecten met als doel mensen met een handicap in ontwikkelingslanden in beweging te brengen en zodoende de maatschappelijke positie van deze mensen te verbeteren.

Eén van de projecten van Respo International is The Ethiopia Xperience. Gedurende de twaalf dagen in Ethiopië zullen we sportactiviteiten bezoeken, zelf lesgeven en een groot sportfestival ondersteunen.

Voorafgaand aan de reis gaan we ons uiterste best doen om zoveel mogelijk geld op te halen. Dit geld gaan we gebruiken om daar de sportmogelijkheden en faciliteiten ter plaatse te verbeteren. Als iedereen binnen onze vereniging bereid is zijn of haar 'steentje' bij te dragen zijn wij er van overtuigd dat we een grote som geld binnen halen.

Via onze eigen Facebook pagina willen we iedereen binnen vv SEH op de hoogte houden. Ga naar www.facebook.com/sehxperience om op onze Facebook pagina te komen. Bij de meeste 'likes' kunnen we een groot feest winnen. Vergeet onze pagina dus niet te 'liken'!