Feestelijke opening kunstgrasvelden v.v. S.E.H

Maandag 27 augustus 2012

Met een voetbalwedstrijd tussen een plaatselijke politici en het G-team van de v.v. S.E.H. zullen op zaterdag 1 september de nieuwe kunstgrasvelden van de club officieel geopend worden. De aanleg van de kunstgrasvelden betekent voor de club een eind aan de capaciteitsproblemen uit het verleden.

De wedstrijd begint om half een en zal twee keer twintig minuten duren. Voor de wedstrijd en in de rust zal muziekvereniging Soli Deo Gloria de feestelijkheden muzikaal opluisteren. Natuurlijk zijn er meer dingen georganiseerd, maar dat is nog een verrassing. Aansluitend aan de openingswedstrijd speelt het eerste elftal van SEH de eerste competitiewedstrijd tegen Hatto Heim uit Hattem, dat dit seizoen ook de beschikking kreeg over een kunstgrasveld. Beide projecten werden ook nog eens gerealiseerd door Veluwenkamp uit Hattem. Na de wedstrijd zullen de feestelijkheden in de kantine nog even voortgezet worden.

U bent allen van harte welkom bij zowel de openingswedstrijd van de kunstgrasvelden als de eerste competitiewedstrijd van het vlaggenschip van de club.

 

Programmaoverzicht

12.15 uur: Optreden Soli Deo Gloria

12.25 uur: Openingswoord wethouder Westerkamp en voorzitter De Ruiter en de heer Dick van de Streek

12.30 uur: Eerste helft G-team – Politiek, aftrap burgemeester Pijnenburg - Adriaenssen

12.50 uur: Optreden Soli Deo Gloria

13.05 uur: Tweede helft G-Team – Politiek

14.30 uur: v.v. S.E.H. – Hatto Heim

Na de wedstrijd vinden er in de kantine van de club nog een paar feestelijke activiteiten plaats met muzikale omlijsting van een plaatselijke zanger.