Cursussen KNVB diverse trainers

Vrijdag 18 oktober 2019

De KNVB in de districten Noord en Oost gaat de komende winter en voorjaar wederom cursussen voor trainers aanbieden. Het gaat om de vernieuwde opleidingen Pupillentrainer & Juniorentrainer en daarnaast de vertrouwde opleidingen Goalkeepercoach C en G-voetbaltrainer. Het advies is dat eventuele kandidaten voor deze periode zich zo snel mogelijk inschrijven, maar uiterlijk vóór 10 december 2019. Bij voldoende inschrijvingen (minimaal 12 deelnemers) worden deze cursussen zoveel als mogelijk in februari opgestart.

Er is meer informatie beschikbaar over de inhoud van de vernieuwde curssusen Pupillentrainer en Juniorentrainer. Via onderstaande links is hierover informatie te vinden;

www.knvb.nl/pupillentrainer

www.knvb.nl/juniorentrainer

Let hierbij op; trainers van de JO13 moeten opgegeven worden voor de cursus Juniorentrainer, ondanks dat de categorie onder de pupillen valt.

De diverse cursussen zullen starten in de 2e volle week van februari en zijn eind mei 2020 door de cursisten afgerond. De oefenstof bestaat uit meerdere bijeenkomsten.

Inschrijven kan op de volgende manier. 

Ga naar: inschrijven.knvb.nl District: kies het district waar je een cursus wilt volgen, dit hoeft niet per sé het district te zijn waar je woont. Type: cursus. Categorie: trainers. Subcategorie: kies de cursus die je wilt volgen; Juniorentrainer of Pupillentrainer

Klik hierna op ´zoek KNVB activiteiten´. Er verschijnt dan aan de rechterkant een landkaart met een aantal vlaggen daarin. Als je op een vlag klikt krijg je meer informatie. Kandidaten kunnen zelf bepalen op welke locatie zij zich inschrijven. Het ligt echter voor de hand een vlag in de omgeving van je woonplaats aan te klikken. Wanneer je dan op aanmelden klikt komt er nog meer informatie tevoorschijn. Als je dan nog een keer op aanmelden klikt, kun je je inschrijven voor een cursus. Om in te kunnen schrijven hebben kandidaten een relatiecode, geboortedatum én een juist mailadres nodig.