Uitslag puzzel 'Wij zijn SEH'

Dinsdag 15 oktober 2019

Voor de eerste keer stond er in de Wij zijn SEH (voorheen presentatiegids) een puzzel, met stukjes advertenties van onze trouwe sponsoren. Nadat alle inzendingen de afgelopen weken zijn verzameld en nagekeken, heeft de verantwoordelijke PR-commissie maandagavond de winnaars getrokken door middel van een loting. Hieronder is de uitslag te vinden.

1e prijs/hoofdprijs : Een diner voor twee- aangeboden door Restaurant De Postkamer in Heerde. Deze prijs gewonnen door de familie Regterschot.

2e prijs: Een waardebon ter waarde van 50 euro- aangeboden door Rozendal Home Elektro in Heerde. Deze prijs is gewonnen door de familie Bagmeyer.

3e prijs: Een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro- aangeboden door Plus Van den Hoven in Heerde. Deze prijs is gewonnen door de familie De Graaf.

Alle winnaars nogmaals gefeliciteerd! Met hen is natuurlijk al persoonlijk contact opgenomen en zij zullen de binnenkort de prijzen uitgereikt krijgen.

Voor de verliezers: wees niet getreurd, want volgend jaar komt er ongetwijfeld weer een kans. Gezien het aantal inzendingen (zo’n 50, waarvan een enkeling is afgekeurd) én de positieve reacties van de lezers smaakt de puzzel in de gids zeker naar meer!

De goede uitkomst van de puzzel (wedstrijdsecretaris), inclusief de juiste antwoorden, is te zien op de afbeelding.